... KONTAKTA CTS / SERVICE

Vi är specialiserade på service av klimatskåp & klimatkammare

CTS erfarna tekniker hjälper gärna till att hålla er maskinpark i driftsäkert skick. Vi är specialiserade på utrustning av fabrikat CTS, Vötsch, Weiss, Heraeus och Thermotron men servar även alla andra på marknaden förekommande fabrikat av klimatskåp, klimatkammare, temperaturkammare och klimatrum.

Serviceavtal & kalibrering
Gör som Volvo, Axis och Autoliv - teckna avtal med CTS om återkommande service och kalibrering av er utrustning. Vi utför ackrediterad kalibrering av temperatur och fukt på plats hos kund.


Bland våra många avtalskunder kan vi nämna Autoliv, Saab Training, Volvo, Axis, Mölnlycke, Polypeptide, SP Sveriges Provnings och Forskningsinstitut, Veritas, Tetra Pak, Saab Avitronics.

Välkommen att kontakta oss - vi lovar snabb respons!

Kontakta oss

Har du någon fundering, frågor eller vill du få ett kostnadsförslag för service och kalibrering?

Använd då gärna formuläret nedan och skicka in din förfrågan så återkommer vi till dig.

SERVICEJOUR

Akut behov av service?

Ring vår servicejour: +46 (0)733-58 10 41

Servicechef, kvalitetsansvarig

Håkan är vår servicechef med unika kunskaper som sträcker sig från gamla tiders reläbaserade styrsystem till dagens datorstyrda insprutningsventiler och avancerade felsökningsmoduler. Är certifierad kyltekniker och har genomgått flertalet utbildningar hos fabrikanterna CTS, Vötsch, Heraeus och Kendro och är utbildad i kalibreringsteknik vid SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.

Håkan utför ackrediterade kalibreringar som uppfyller kraven enligt ISO 17025.

” det är extra glädjande när vi får nya kunder som tidigare har anlitat våra konkurrenter för service och kalibrering. Testa oss gärna, vi jobbar med alla fabrikat och kan hjälpa dig om du får problem med din utrustning eller dess handhavande ”

BAKGRUND

Servicechef         CTS Climate Test Systems  2001-

Servicechef         Kendro (Vötsch)                     1996 – 2001

Servicetekniker   Heraeus Vötsch                     1987 – 1996

Please reload

Servicetekniker

Robin är certifierad kyltekniker och servar alla fabrikat och typer av klimatskåp, klimatkammare och ugnar. Robins utbildningar inom el- och kylteknik har byggts på med flertalet specialistutbildningar på CTS fabrik i Tyskland. Genom åren har Robin byggt upp en enorm kunskapsbank från service och reparation av utrustning från alla möjliga olika märken som finns hos våra kunder runt om i Sverige, Norge och Danmark. Robin utför ackrediterade kalibreringar som uppfyller kraven enligt ISO 17025.

” för de flesta av våra kunder innebär det stora problem och höga kostnader om utrustningen inte fungerar. Vår förmåga att analysera felet över telefon är verkligen uppskattat i dessa lägen. Vi förbereder oss innan vi kommer på plats så att reparationen går snabbt och smidigt ”

BAKGRUND

Servicetekniker   CTS Climate Test Systems   2010-

Please reload

Servicetekniker

Marcus är certifierad kyltekniker och servar alla fabrikat och typer av klimatskåp, klimatkammare och ugnar. Hans utbildningar inom el- och kylteknik har på senare år byggts på med specialistutbildningar i felsökning och kalibreringsteknik på CTS fabrik i Tyskland. Marcus har tidigare rest över hela världen som kylmontör, bla. i Afrika och Sydamerika, där han installerade mycket stora kylanläggningar under svåra förhållanden. En erfarenhet han har stor nytta av vid service och reparation av stora avancerade klimatkammare och klimatrum hos våra kunder.

” enligt min mening så har CTS lagom storlek på organisationen för att få saker och ting att fungera. Korta beslutsvägar och snabb support från fabriken underlättar för mig gentemot mina kunder …. det gillar jag!”

BAKGRUND

Servicetekniker   CTS Climate Test Systems   2015 -

Servicetekniker   Kyltjänst i Alingsås                 2005 - 2015

Please reload

CTS Alingsås

Service och administration:
CTS Climate Test Systems AB
Box 462
SE-441 29 Alingsås

CTS Stockholm

Försäljning och service:
CTS Climate Test Systems AB
Veddestavägen 19
SE-175 62  Järfälla

Kontakta oss

Telefon: +46-8-388292

E-post: info@cts.se

© CTS 2019

CTS Privacy Policy

CTS  Tyskland, Danmark, Norge

Tyskland: CTS GmbH      www.cts-umweltsimulation.de

Danmark; Citrotek ApS  www.cts-klimaskabe.dk
Norge: Salitec AS             www.salitec.no