Menu
+46-8-388292info[at]cts.se

Kontakt

Välkommen att kontakta oss - vi lovar snabb respons!

Har du någon fundering, frågor eller vill du få en offert eller ett kostnadsförslag för service och kalibrering?
Använd då gärna formuläret och skicka in din förfrågan så återkommer vi till dig.

Ring vår servicejour vid akut behov av service:
+46 (0)733-58 10 41

 

Service & reparation

CTS erfarna tekniker hjälper gärna till att hålla er maskinpark i driftsäkert skick. Vi är specialiserade på service och kalibrering av klimatkammare klimatskåp temperaturkammare och klimatrum.

Serviceavtal & kalibrering

Teckna avtal med CTS om återkommande service och kalibrering av er utrustning. Vi utför ackrediterad kalibrering av temperatur och fukt på plats hos kund.

Bland våra många avtalskunder kan vi nämna Autoliv, Saab Training, Volvo, Axis, Mölnlycke, Polypeptide, SP Sveriges Provnings och Forskningsinstitut, Veritas, Tetra Pak, Saab Avitronics.

Loading


+46-733-581041
 hakan.eriksson[ at ]cts.se

Håkan Eriksson

Servicechef, kvalitetsansvarig

Håkan är vår servicechef med unika kunskaper som sträcker sig från gamla tiders reläbaserade styrsystem till dagens datorstyrda insprutningsventiler och avancerade felsökningsmoduler. Är certifierad kyltekniker och har genomgått flertalet utbildningar hos fabrikanterna CTS, Vötsch, Heraeus och Kendro och är utbildad i kalibreringsteknik vid SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.

Håkan utför ackrediterade kalibreringar som uppfyller kraven enligt ISO 17025.

” det är extra glädjande när vi får nya kunder som tidigare har anlitat våra konkurrenter för service och kalibrering. Testa oss gärna, vi kan hjälpa dig om du får problem med din utrustning eller dess handhavande ”

BAKGRUND
Servicechef:
CTS Climate Test Systems 2001-
Kendro (Vötsch) 1996 – 2001

Servicetekniker:
Heraeus Vötsch 1987 – 1996​

+46-733-581040
 robin.eriksson[ at ]cts.se

Robin Eriksson

Servicetekniker & "sales support"

Robin är certifierad kyltekniker och servar alla fabrikat och typer av klimatskåp, klimatkammare och ugnar. Robins utbildningar inom el- och kylteknik har byggts på med flertalet specialistutbildningar på CTS fabrik i Tyskland. Genom åren har Robin byggt upp en mycket stor kunskapsbank från service och reparation av utrustning från alla möjliga olika fabrikat som finns hos våra kunder runt om i Sverige, Norge och Danmark.

Robin utför ackrediterade kalibreringar som uppfyller kraven enligt ISO 17025.

" för de flesta av våra kunder innebär det stora problem och höga kostnader om utrustningen inte fungerar. Vår förmåga att analysera felet över telefon är verkligen uppskattat i dessa lägen. Vi förbereder oss innan vi kommer på plats så att reparationen går snabbt och smidigt ”

BAKGRUND
Servicetekniker:
CTS Climate Test Systems 2010-


+46-733-581679
 marcus.petersson[ at ]cts.se

Marcus Petersson

Servicetekniker & konstruktionsansvar kyla

Marcus är certifierad kyltekniker och servar alla fabrikat och typer av klimatskåp, klimatkammare och ugnar. Hans utbildningar inom el- och kylteknik har på senare år byggts på med specialistutbildningar i felsökning och kalibreringsteknik på CTS fabrik i Tyskland. Marcus har tidigare rest över hela världen som kylmontör, bla. i Afrika och Sydamerika, där han installerade stora kylanläggningar under svåra förhållanden. En erfarenhet han har stor nytta av vid service och reparation av stora avancerade klimatkammare och klimatrum hos våra kunder.

Marcus utför ackrediterade kalibreringar som uppfyller kraven enligt ISO 17025.

” enligt min mening så har CTS lagom storlek på organisationen för att få saker och ting att fungera. Korta beslutsvägar och snabb support från fabriken underlättar för mig gentemot mina kunder …. det gillar jag!”

BAKGRUND
Servicetekniker:
CTS Climate Test Systems 2015 -
Kyltjänst i Alingsås 2005 - 2015


+46-733-581042
 jorgen.hermansson[ at ]cts.se

Jörgen Hermansson

General manager, försäljning & service

Jörgen har många års erfarenhet från projektinriktad försäljning av klimatskåp, klimatkammare, klimatrum, värmeskåp och industriugnar. Har genomgått flertalet utbildningar inom miljötålighetsteknik vid SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut samt hos fabrikanterna CTS, Vötsch, Heraeus och Kendro.

” vi kan hjälpa dig hela vägen från teknisk rådgivning innan köp till service och underhåll därefter.
Ring gärna, jag kan troligtvis ge svar på dina funderingar och hjälpa dig att välja rätt produkt! ”

BAKGRUND
General manager, sales & service:
CTS Climate Test Systems 2001-

Teknisk säljare:
Kendro (Vötsch) 1996 – 2001
Heraeus Vötsch 1993 – 1996